Διαχειρίσου τον κατάλογό σου και τις παραγγελίες σου ηλεκτρονικά.

Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.Είμαι πελάτης του καταστήματος. Πως μπορώ να κάνω μια παραγγελία ;

Σκανάρετε με το κινητό σας τηλέφωνο το QR code που βρίσκεται στο τραπέζι σας και από τον ψηφιακό κατάλογο που θα εμφανιστεί , επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε. Πατώντας το κουμπί “Παραγγελία“ , η παραγγελία σας στέλνεται στο κατάστημα.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο το κατάστημα δεν μπορεί να δεχτεί την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε από το προσωπικό του καταστήματος και θα σας δοθούν οδηγίες.

Τι γίνεται αν θέλω να κάνω κάποια αλλαγή ή να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Θα πρέπει να καλέσετε κάποιον υπεύθυνο από το κατάστημα και θα εξαρτηθεί από το στάδιο προετοιμασίας της παραγγελίας σας. Ὀσο πιο γρήγορα κάνετε τα απαραίτητα, τόσο πιο πιθανό είναι να προλάβετε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.

Πληρώνω περισσότερο όταν παραγγέλνω από το Servio;

Όχι, πληρώνετε ακριβώς ότι θα πληρώνατε αν δίνατε την παραγγελία σας στον σερβιτόρο. Οι υπηρεσίες του Servio σας παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Έχω κατάστημα. Τι εξοπλισμός χρειάζεται για να λαμβάνω παραγγελίες μέσω της υπηρεσίας Servio;

Ο διαχειριστής των παραγγελιών θα πρέπει να έχει ένα κινητό τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα tablet. Για το προσωπικό του καταστήματος αρκεί το κινητό τους τηλέφωνο.

Τι χρειάζεται στη συσκευή μου για να ξεκινήσω;

Ο διαχειριστής των παραγγελιών θα πρέπει να έχει εγκατεστημένη την Servio Admin εφαρμογή και το προσωπικό που θα αναλάβει την παραγγελιοληψία, να έχει εγκατεστημένη την Servio Mobile εφαρμογή΄.

Πώς λαμβάνω παραγγελίες;

Με δύο τρόπους. Είτε μέσω του προσωπικού του καταστήματος που είναι υπεύθυνο για την παραγγελιοληψία ,είτε από τους πελάτες.

Το προσωπικό πώς λαμβάνει μια παραγγελία από τον πελάτη; Θα πρέπει να σκανάρει κάθε φορά το QR code;

Το προσωπικό δεν χρειάζεται να σκανάρει κάθε φορά το QR code. Ο λογαριασμός χρήστη που θα έχει δημιουργηθεί για κάθε υπάλληλο είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα τραπέζια του καταστήματος. Οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνει, είναι να επιλέξει το τραπέζι και να πραγματοποιήσει την παραγγελία.

Τι χρειάζεται να κάνω για να εμφανίζεται ο κατάλογος ψηφιακά;

Αρκεί να στείλετε τα περιεχόμενα του καταλόγου στην Servio και εμείς θα αναλάβουμε να τον διαθέσουμε ψηφιακά.

Μπορώ να κάνω αλλαγές στον κατάλογο των προϊόντων;

Φυσικά. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε κάποιο προϊόν, αν για παράδειγμα άλλαξε η διαθεσιμότητά του καθώς και να αλλάξετε τις τιμές των προϊόντων σας.

Όταν διαχειρίζομαι τις παραγγελίες μου , ενημερώνεται το προσωπικό του καταστήματος;

Οι δύο εφαρμογές (Servio Admin – του διαχειριστή, Servio Mobile – του προσωπικού) επικοινωνούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα στάδια μέχρι και την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας.

Υπάρχει τρόπος να δω το σύνολο των παραγγελιών μου ή τις πωλήσεις μου;

Η Servio υποστηρίζει ένα πλήρες σύστημα αναφορών μέσω από το οποίο μπορείτε ανά πάσα στιγμή, είτε μέσω της εφαρμογής είτε στον λογαριασμό του email σας, να βλέπετε τα στατιστικά του καταστήματός σας.

©2024 Servioapp ΙΚΕ. Με επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων. Πατήστε εδώ για εταιρικά στοιχεία

Log in with your credentials

Forgot your details?